Over Anita


Als boerendochter ben ik opgegroeid op een boerderij in Naarden. Omdat het boerin zijn niet in mijn bloed zit ben ik na mijn schooltijd gaan werken voor een bank.

Maar ik ben ondernemer in hart en nieren. Dus na 13 jaar bij diverse banken te hebben gewerkt ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen en heb 4 jaar lang in Hilversum mijn eigen hypotheekadvies kantoor gehad.

Intussen ontmoette ik Alexander en samen gingen wij af en toe naar een feestje. En als je dan gaat moet je natuurlijk ook leuk gekleed zijn. Omdat ik vroeger al redelijk creatief was achter de naaimachine was dit het moment waarop ik dacht: waarom maak ik zelf geen leuke partykleding...?! 

Langzaam ben ik begonnen met het ontwerpen en ook zelf maken van kleding. Eerst voornamelijk voor vrienden en kennisen maar al snel kreeg ik steeds meer aanvragen. Toen heb ik besloten om mijn eigen kledinglijn te gaan samenstellen. Dit heb ik ondergebracht in mijn bedrijf 2bseen. Alexander heeft destijds een eenvoudige internetsite voor 2bseen gemaakt en zo groeide ik al snel uit tot een leuk klein bedrijf dat nu alweer meer dan 12 jaar bestaat.

De tijd heeft intussen niet stil gestaan en de internetsite van 2bseen was wel toe aan een verfrissend nieuw uiterlijk. Alexander weet veel van computers en internet en helpt mij met de site. Echter het ontwerp en de uitstraling is een ander verhaal. Gelukkig ontmoette ik Mark Bakker van www.ontwerp77.nl  Mark adviseerde mij heel goed en zo kwam er een fijne samenwerking tot stand. De eerste grote stap was het veranderen van de naam. Geen 2bseen meer maar "Exclusive Anita". 

Bij de nieuwe naam hoort ook een nieuwe internetsite: www.exclusiveanita.nl en die zie je dus hier! Ik ben er heel trots op. Ik wens jullie veel kijkplezier. 2bseen blijft op de achtergrond nog aanwezig en deze naam zal voorlopig ook nog niet verdwijnen.

Kijk rond op de nieuwe site maar ik zie jullie natuurlijk ook graag weer in mijn atelier!